onsdag 1. august 2012

Ukens tabbe

Jeg fikk en lysende ide forrige uke om at jeg skulle male stuebordet hvitt. Og det måtte selvfølgelig skje der og da, med kun Drygolin oljemaling (til utendørs bruk) som eneste alternativ. "Jada", tenkte jeg, "den malingen er sikkert tykk og god, og tåler en støyt" (les: hammerslag og diverse andre verktøy som guttene "fikser" bordet med i tide og utide.)

Men etter flere dagers tørk og forsøk på å ha det inne, hadde vi ikke noe annet valg enn å gjøre det om til et utebord. Det virker som oljelukten aldri går vekk, og de to kveldene vi prøvde å ha det inne ble vi svimmel og uvel, huff. Jaja, aldri så galt at det ikke er godt for noe. Bord trengte vi på terrassen uansett. :-) Enn så lenge må vi ta til takke med eldstemanns lekebord. Greit med en forandring, eller...?! ;-)
Nå; tilbake til studiene. Det var voldsomt så tungt det var å begynne på'an igjen. Motivasjon, kom til meg! :-)


Ha en fin dag!
-Linn2 kommentarer:

 1. Måtte bare le :-D Det ble jo kjempefint bordet, bare synd dere ikke klarer å ha det inne ;-) Det er vel ikke for ingen grunn at det er noe som heter learning by doing.. Eller?

  Ha en flott onsdags ettermiddag :-)

  - Ranveig

  SvarSlett
 2. Huffda,jaja det er jo sån ein lærer men det gjorde seg jo ute og:)dere finner nok et flott bord til å ha inne men det lille bordet var nå veldi søtt og,hihi:)
  Lykke til med studiene,håper motivasjonen tar seg opp.
  God klem fra lillian

  SvarSlett