lørdag 31. desember 2011

Godt nyttår

Da var vi kommet til siste dagen i 2011! Desember har jammen gått fort! Jeg gleder meg til å starte på ny frisk i 2012 med blogging, studier og jobb. Det ser ut til å bli et spennende år-og jeg gleder meg til å ta fatt på det. Jeg har endelig tatt steget og meldt meg på Interiørskolen på NKI nettstudier, noe jeg lenge har tenkt på og hatt veldig lyst til. Dette kurset, som går over 24 måneder (halvtidsstudium), håper jeg at jeg klarer å flette sammen med journalistutdannelsen min, slik at jeg får brukt begge deler. Style og skrive, det er drømmen! Jeg håper 2012 byr på noen spennende muligheter for meg-for jeg har så inderlig lyst til dette!! Men jeg må innrømme at det er litt skummelt også, siden jeg nå har vært hjemme i tre år; to mammapermisjoner på rappen. Men jeg kan med sikkerhet slå fast at jeg er klar for noe nytt og har all verdens motivasjon. Så da må det jo gå bra..får jeg håpe:)

Idag skal vi til noen venner og ha en rolig nyttårsfeiring med mange små barn. Savner fremdeles litt snø, ikke mye julestemning å hente her i gården. Slik så terrassen ut før jul: (Forsvant før julaften, typisk!)

Idag:
Det blir nok en fin feiring likevel, tenker jeg. Nå gleder jeg meg veldig til å pakke vekk julepynten imorgen! Skulle helst gjort det idag, men det rekker jeg ikke. Ny start, blanke ark-2012 her kommer vi! Jeg ønsker dere alle et riktig godt nyttår, ha en fantastisk dag!! Snakkes i 2012! :)

Linn

2 kommentarer:

  1. Cecilie Wilhelmsen4. januar 2012 kl. 04:35

    ååå!! Du har jo tatt mange steg som jeg ikke har fått med meg!!! :D Jeg foreslår date så fort som mulig så jeg blir oppdatert :) Godt nyttår skatten min!

    SvarSlett
  2. Ja! Dette ene..men det er jo ganske stort egentlig! :) må få igang en oppdateringsdate snarest!<3

    SvarSlett